Tuesday 29 May 2007

Επρήσετε μας τα!

Αφορμή για το σημερινό post είναι η νέα τακτική της αστυνομίας να κλείει τα μπαρ και τους χώρους διασκέδασης που προκαλούν υχορύπανση ( το Crazy Horse επρονόησε να έχει ηχομόνωση για όσους ενδιαφέρονται ) τζιαι γεννικά η προσπάθεια επιβολής που την αστυνομία μέγιστου ωραρίου λειτουργίας των κέντρων ώστε να μην προκαλείται οχληρία.
Δαμέ λοιπόν προκύπτουν δυό θέματα. Το πρώτο είναι η "εξυπνάδα" των αστυνομικών οι οποίοι αδυνατώντας να ελέγξουν την κατάσταση όπως θα έπρεπε, αποφάσισαν δικτατορικά ότι παρά να κάτσουν να εξηγήσουν ή να εισηγηθούν τρόπους ώστε τζιαι οχληρία να μεν παρατηρείται αλλά ούτε τζιαι ο κόσμος να πιέννει για ύπνο που τις 3 αναγκαστικά εν καλλύτερα να κλείουν τα κέντρα! οτι δεν λύεται κόβεται τζιαι ποιος μας γ...εί τους υπόλοιπους. Κάτι παρόμοιο με τα υπόλοιπα προβλήματα τούτου του τόπου. Ασφάλεια στους δρόμους? Κάμε το πρόστιμο που 100 λίρες 200... Πρόβλημα με ναρκωτικά? Μάζευκε τον κάθε χρήστη που κουβαλά 1 γραμμάριο κοκαίνης πάνω του ξε άφηννε τους άλλους που τα φέρνουν ελεύθερους. Γεννικά, σήκωννε το χαλί τζιαι σύρνε τα ούλλα πουκάτω όσπου να τα έβρει ο επόμενος.
Το δεύτερο θέμα είναι τζιαι το πιο σημαντικό κατ'εμένα. Ακούω που την ημέρα που άρχισε τούτη η ιστορία τους πάντες να παραπονιούνται. Όι φτέει ο υπουργός, όι φτέει η κυβέρνηση τζιαι η ιστορία πάει τζιαι πάει. Εγώ ξέρω οτι ότα βγήκε το '97 ο περιφημος νόμος Παπαθεμελή στην Ελλάδα που υποχρέωνε τα μαγαζιά να κλείνουν στις 3, αφού κλείνανε τα μαγαζιά όλοι μαζέυονταν απ'έξω (οσοι ηταν μέσα) κλείνανε τους δρόμους με τα αμάξια, συντονίζανε σε ενα σταθμό το ραδιόφωνο και χορεύανε και πίνανε μέχρι τις 8 το πρωί. Ο κόσμος δεν μπορούσε να πάει στις δουλείες του κλπ κλπ..... Σε ένα μήνα αποσύρθηκε ο νόμος. Συμπέρασμα...η συμφωνείς και σκάζεις η διαφωνείς τζιαι το δείχνεις αλλιώς πάλε σκάζεις. Το να πρίζεσαι σαν την κοτζιάκαρη εν βοηθά σε τίποτε. Λύσεις υπάρχουν πολλές και η γκρίνια δεν είναι μια που τούτες.

Ώσπου λοιπόν ανεχούμαστε τον κάθε καραγκιόζη να κάμνει ότι θέλει δαμέσα είμαστε άξιοι της τύχης μας. Ώσπου δεν κάμνουμε κάτι όμως παρακαλώ όπως σταματήσουμε να τα πρήζουμε ο ένας του άλλου...

No comments: